Win een gesigneerde foto van het omslag van Tegenlicht 12-08-2012

We hebben veel mooie reacties gekregen op het omslag van Tegenlicht van Esther Verhoef en daarom hebben we een bijzondere actie. Ben jij al fan van Esther Verhoef op Facebook en Twitter? Like haar Facebookpagina, volg Esther Verhoef op Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Onder de fans verloten we een aantal gesigneerde foto’s van het omslag! Meedoen kan tot en met 3 september.

Het omslag van Tegenlicht heeft een speciale waarde voor Esther:  “De coverfoto van Tegenlicht maakte ik op een strandje bij “Het blauwe meer” in Loon op Zand (bij Tilburg). Dat was zo’n tien, elf jaar geleden, toen ik nog volop dieren fotografeerde en over dieren schreef. Op de foto staan Joy, mijn nichtje dat toen een jaar of negen was, en China Girl, onze toenmalige gevlekte Duitse dog. Ik had deze foto al een poos in mijn hoofd, ik moest hem alleen nog maken. Dus zijn we op een zaterdagochtend met zijn allen naar Tilburg gereden, waar ik een enkel filmpje in zwart/wit heb vol geschoten. Er waren meer mooie foto’s, maar deze sprong er wat mij betreft uit. Ik heb hem nooit laten publiceren, omdat ik wilde wachten op een speciale gelegenheid. En die kwam, meer dan tien jaar later, toen ik aan Tegenlicht schreef.”