Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Esther Verhoef op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam. Esther is regelmatig aanwezig om berichten uit het gastenboek te beantwoorden.

 • Ten eerste ben ik helemaal weg van uw boeken! Sinds ik een abbonoment heb op de bieb heb ik nog niks van een andere schrijver gezelezen. Van de week heb ik rendez-vous gelezen. Ik vond het boek heel mooi en heel erg spannend. Nu heb ik net de film gekeken en die viel me erg tegen ten opzichte van het boek. Het verhaal is erg veranderd en onduidelijk. Ik vroeg me af wat u er zelf van de verfilming vind. En hoeveel inspraak u heeft tijdens het schijven van het script. Met vriendelijke groet, Louise Voorhorst

  Louise Voorhorst op 30-04-2017
 • Ben nu halverwege ongenade ,super spannend en vlot lezend verhaal net als de vorige twee delen geweldig geschreven ga deze in een x uitlezen hopelijk komt er nog een vervolg,ben je fan geworden ! Ik lees ook veel van Jonathan Kellerman jij past echt in mijn lijst bedankt voor je goede verhalen.

  john op 09-04-2017
 • ik heb me verloren in het boek:tegenlicht. een paar keer weggelegd omdat het wel erg realistisch was en te kort bij kwam. uiteindelijk toch uitgelezen. wat ik me afvraag is waar jij je inspiratie voor dit boek hebt gevonden?

  a. van Uden op 23-03-2017
 • Beste Esther, Ik ben een enorm grote fan van je werk. Ik heb alles van je gelezen en ik ben dan ook benieuwd of je nog een nieuw boek uit gaat brengen, zodat ik weer een dag leesplezier heb. (Lieve Mama had ik binnen 8 uur uit. Geweldig boek!) Groetjes Amber

  Amber op 05-12-2016
 • Beste Esther, samen met een vriendin werk ik voor school aan een project over de vraag "wat maakt een boek populair?΅ Samen zijn we op zoek naar schrijvers en schrijfsters die antwoord zouden willen geven op een paar vragen zodat wij een goed beeld krijgen van de schrijverswereld en zo antwoord kunnen geven op deze vraag. Ik hoop dat u heel eventjes tijd heeft om ons te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Merel en Gaya. Ds Pierson College 's-Hertogenbosch

  Merel van Wolferen op 08-11-2016
 • Beste Esther. Schande,pas nu (ik ben 67 jaar jong) een boek (de Kraamhulp) van jou gelezen en wil nu al je boeken gaan lezen (via bibliotheek) .Fantastisch geschreven met vaart en ingeleefd. Chapeau Groet Henk

  Henk van Schijndel op 20-09-2016
 • Drie jaar geleden gelezen op vakantie in 1 adem uitgelezen. Nog steeds een van de mooiste boeken die ik gelezen heb!

  Jeanette op 29-08-2016
 • Heb genoten van "Tegenlicht", kippenvel, een lach en af en toe een traan, diep respect voor jouw manier van schrijven!!!!

  Chantal op 23-08-2016
 • Nieuwste boek Lieve Mama gelezen. Opnieuw met veel liefde gelezen. Het blijft een belevenis om uw boeken te lezen. Veel plots en een bijzondere ontknoping. Op naar het volgend boek. SUBLIEM!!!!

  Theo Molema op 12-08-2016
 • Het boek "lieve Mama"heb ik gelezen op mijn vakantie-adres in Frankrijk. Ben onder de indruk; heb heel wat boeken "verslonden" maar dit is indrukwekkend knap geschreven, wil Esther even bedanken voor dit waanzinnige boek!

  francien op 08-08-2016

Geef een reactie

Anti-spam code *
security code